Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm Önt Szomor Község Önkormányzatának honlapján. Szomor  a Dunántúl északkeleti részén, Komárom-Esztergom-, Pest-, és Fejér megye hármas találkozásánál, Budapesttől 35 km-re, a Gerecse hegység és a Zsámbéki medence között fekvő település. 

A falu az elmúlt évszázadokban sok harcot megélt, sok pusztításban volt része, de minden alkalommal újra és újra benépesült, lélekszáma a mai időkben is évről évre emelkedik, ami bizonyítja, hogy egy élhető, fokozatosan fejődő település a miénk.

Ebben a felgyorsult tempójú világunkban az információhoz való jutás döntő jelentőségűvé vált. Szeretnénk, ha honlapunk segítségével megkönnyíthetnénk a település polgárainak mindennapi ügyintézését, információhoz jutását. Megtalálhatják ezért oldalainkon az összes fontos tudnivalót, betekinthetnek intézményeink életébe, értesülhetnek a fontosabb eseményekről. Azt kívánjuk, hogy hivatali adminisztrációnk gördülékenyebb legyen. 

Vendégeinknek pedig szeretnénk bemutatni ezt a csendes, tiszta levegőjű, vendégszerető emberek által lakott települést, megosztani velük mindazt, amit számunkra lakóhelyünk természeti, közösségi értékei – mind a német, mind a magyar hagyományok - nap, mint nap nyújtanak. Reméljük, felkeltjük érdeklődésüket és személyesen is ellátogatnak hozzánk Szomorra.

Jó böngészést, eredményes és hasznos információszerzést kívánok  minden kedves érdeklődőnek!

                    Üdvözlettel,

                     Nagy György

                     polgarmester