Nyári diákmunka program

 Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja felhívást tett közzé a „Nyári diákmunka 2018.” címmel.

A programhoz Szomor község is csatlakozik.

Diákjaink segítetnek az Önkormányzati Hivatal munkájában, intézményeink takarításában, a közterületek rendbetételében stb. 

A programban azok a nappali tagozatos diákok vehetnek részt, akik a program kezdő időpontjában (július 1-jén) már betöltötték a 16. életévüket, befejezésekor                (augusztus 31-én) pedig még nem múltak el 25 évesek, valamint nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek és ezt igazolni tudják.

A diákok június 19-től már regisztrálhatják magukat a lakó,- vagy tartózkodási hely szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán ügyfélfogadási időben (hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-13 óra között).

A nyilvántartásba vételhez a személyi okmányokon (TAJ-, adó-, lakcímkártya, személyi igazolvány) kívül az érvényes diákigazolvány, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonásakor kiadott iskolalátogatási igazolás szükséges.

 Várjuk a diákok jelentkezését!                                                                             Eelérhetőségünk: hivatal@szomorkozseg.hu, Tel.:06306900112.

                                                                 Mike Hajnalka jegyző